ErPin ja KaVan aikuispartio

Mikä aikuispartio?

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta sekä pitämään hauskaa.

Erä-Pirkoissa ja Kanavan Vartijoissa aikuispartio on toiminut syksystä 2019 alkaen.

Aikuispartiossa vahvistetaan erilaisia retkeilytaitoja teorian ja käytännön tekemisen kautta sekä opetellaan sopivassa suhteessa uusia taitoja ja myös sopivassa määrin partion arvopohjan omaksumista. Partioon kuuluu vahvasti tietynlainen ”tekemisen meininki”.

Aikuispartio kokoontuu n. kerran kuussa ennalta julkaistavan tapaamiskalenterin mukaisesti. Ohjelmaan kuuluu päivätapaamisten lisäksi myös muutama viikonloppuun ajoittuva retki ja/tai ryhmän niin halutessaan 3-4 päivän pituinen vaellus.

Aikuispartioon voit osallistua minkä ikäisenä tahansa tieto- ja kuntotasosta riippumatta. Tietyt liikuntarajoitteet saattavat estää esimerkiksi vaellukselle osallistumista, mutta näistä voidaan keskustella tapauskohtaisesti erikseen ja ohjelmaa muokata sen mukaisesti. Partio on avoin harrastus kaikille!

Ajankohtaisin tieto aikuispartiosta löytyy Facebook -ryhmästä ”ErPin ja KaVan aikuispartio” (linkki ryhmään: https://www.facebook.com/groups/323051521685119/