Mukaan partioon!

Mukaan partioon!

Partioon voi liittyä milloin tahansa ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajiin.

Toimintakautemme ovat syksystä-syksyyn, jolloin uusi ryhmä aloittaa toiminta aina syksyllä. Lapsen tai nuoren iän mukaan hän kuuluu johonkin partion viidestä ikäkaudesta. Tämän mukaan lippukunnanjohtaja osaa ohjata lapsen tai nuoren oikeaan ryhmään.

Partioon voi tulla yli 7-vuotiaana lapsena, nuorena tai vasta aikuisena. Tarkemmat tiedot toiminnastamme, löydät ylävalikoiden kautta lippukunnittain.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Erä-Pirkkojen lippukunnanjohtaja Katja Pennanen 044 0888936
Kanavan Vartijoiden lippukunnanjohtaja Oskari Nääjärvi 050 4418676

Jäsenhakemus:

KAUDELLE 2020-2021 ILMOITTAUTUVAT UUDET PARTIOLAISET HUOMIO:

Sudenpentulaumojen suurin ryhmäkoko on Erä-Pirkoilla 20 ja Kanavan Vartijoilla 15 sudenpentua. Mikäli jäsenhakemuksia saapuu enemmän kuin ryhmässä on paikkoja, paikat joudutaan arpoa. Arvonta toimitetaan kaikkien 9.8. mennessä hakemuksen jättäneiden kesken. Jätäthän hakemuksen siis viimeistään silloin. Laumat täytetään lähtökohtaisesti syntymävuoden mukaan.

Laumaan valituihin tai valitsematta jätettyihin ollaan yhteydessä alkavan viikon kuluessa.

Hakeminen:

Uusi partiolainen ilmoittautuu jäseneksi ilmoittautumislomakkeen kautta, mikäli ilmoittaudut kesken kauden, ole yhteydessä lippukunnanjohtajaan ennen hakemuksen täyttämistä.

Kanavan Vartijat: täältä
Erä-Pirkot: täältä

Ohjeita lomakkeen täyttöön:

  • Ensimmäiselle sivulle täytetään lapsen tiedot. Puhelinnumeron tilalle voi laittaa 0123456789 ja sähköpostikenttä voi jäädä tyhjäksi, jos lapsella ei ole puhelinta tai sähköpostiosoitetta. ETHÄN LAITA HUOLTAJAN SÄHKÖPOSTIOSOITETTA LAPSEN TIETOIHIN!
  • Huoltajan tietoihin sähköpostiosoite on pakollinen.
  • Tallenna.
  • Ilmoittautumisesta pitäisi nyt tulla huoltajalle sähköpostiin viesti.

Jos ilmoittautuminen ei onnistu lomakkeen kautta, ole yhteydessä lippukunnanjohtajaan.