Mukaan partioon!

Mukaan partioon!

Partioon voi liittyä milloin tahansa ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajiin.

Toimintakautemme ovat syksystä-syksyyn, jolloin uusi ryhmä aloittaa toimintansa aina syksyllä. Lapsen tai nuoren iän mukaan hän kuuluu johonkin partion viidestä ikäkaudesta. Tämän mukaan lippukunnanjohtaja osaa ohjata lapsen tai nuoren oikeaan ryhmään.

Partioon voi tulla yli 7-vuotiaana lapsena, nuorena tai vasta aikuisena. Tarkemmat tiedot toiminnastamme, löydät ylävalikoiden kautta lippukunnittain.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jäsenhakemus:

SYYSKAUDELLE 2023 ILMOITTAUTUVAT HUOMIO:

Sudenpentulaumojen suurin ryhmäkoko on Erä-Pirkoilla 20 ja Kanavan Vartijoilla 12 sudenpentua. Mikäli jäsenhakemuksia saapuu enemmän kuin laumassa on paikkoja, arvomme aloituspaikat. Arpa toimitetaan kaikkien 13.8. mennessä hakemuksen jättäneiden kesken. Jätäthän hakemuksen siis viimeistään silloin. Laumat täytetään lähtökohtaisesti syntymävuoden mukaan. Vapaita paikkoja voi tiedustella vielä tämänkin jälkeen.

Laumaan valittuihin tai valitsematta jätettyihin ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa.

Hakeminen:

Partiolaiseksi pyrkivä ilmoittautuu jäseneksi ilmoittautumislomakkeen kautta. Mikäli ilmoittaudut kesken kauden, ole itse yhteydessä lippukunnanjohtajaan hakemuksen täyttämisen yhteydessä.

Kanavan Vartijat: täältä
Erä-Pirkot: täältä

Ohjeita lomakkeen täyttöön:

  • Partiossa jäsenyydet muodostuvat huoltajan tai perheen ympärille, jonka vuoksi huoltajan tulee rekisteröidä ensin itsensä. Täytä huoltajan tiedot lomakkeella oleviin kenttiin.
  • Kun olet tallentanut lomakkeen, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Vahvistusviesti sisältää linkin ja tunnuksesi partion asiointipalveluun.
  • Asiointipalvelussa pääset ilmoittamaan huollettavasi mukaan partiotoimintaan, merkitsemään lisää huoltajia sekä päivittämään yhteystietoja.
  • ÄLÄ LAITA LAPSEN PUHELINNUMEROKSI HUOLTAJAN NUMEROA.

Jos ilmoittautuminen ei onnistu lomakkeen kautta, ole yhteydessä lippukunnanjohtajaan.